Expedieri și returnări

*Produsele se livreaza prin Fan Courier sau se pot ridica din magazinul din Targu Mures str. Calarasilor nr. 69.
*Livrarea produselor poate fi gratuita (la produsele la care este specificat acest lucru pe pagina produsului) sau este taxat si specificat separat  in functie de greutate pentru localitatile care se afla in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea nu se afla in zona de acoperire Fan Courier se va  plati suplimentar taxa de kilometri parcursi extra, conform tarifelor Fan Courier (caz in care veti fi contactat de un reprezentant Instaldi pentru a confirma daca acceptati livrarea in aceste conditii).
*Termenul de livrare este de 2-7 zile lucratoare. In general, comenzile plasate si confirmate pana la ora 12:00, sunt livrate in termen de doua zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Localitățile cu acces limitat

Serviciul de livrare door-to-door este indisponibil în anumite zone din țară, din cauza accesului dificil sau restricționat. În aceste localități, livrările pot fi plasate și preluate de la cele mai apropiate agenții FAN Courier.