Termeni și condiții de utilizare

 • SC INSTALDI SRL este societatea care administreaza domeniul www.instaldi.ro si subdomeniile acestuia.

 • Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
  Compania S.C.INSTALDI  S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

  In general, produsele comercializate prin intermediul www.shop.instaldi.ro sunt noi, sigilate in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

  Acceptarea comenzi se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mailul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul shop-instaldi.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

  Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau va este comunicata).

  In cazul in care produsul se defecteaza in perioada de garantie, iar conditiile de acordare a garantiei au fost respectate, reparatia este asigurata de reteaua de service autorizat a importator / producator / distribuitor in centrele de service specificate in certificatul primit odata cu produsele.

  Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 34 /2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii. Pentru returnarea unui produs este necesara notificarea in scris a acestui lucru la adresa de email instaldi@yahoo.com sau prin fax sau posta la numarul de fax sau adresa postala disponibile in pagina de Contact. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

  Nu se pot returna:

  - Produse care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse)

  - Produse care prezinta lovituri,

  - Produse care prezinta zgarieturi,

  - Produse care prezinta urme de folosinta sau de montaj.